Transport and Traffic Business Days

Dimi
Član SSSF
Član SSSF
Postovi: 30
Pridružio se: Utorak, 10.11.2015 21:46
Modul: VZ

Transport and Traffic Business Days

Postod Dimi » Sreda, 02.03.2016 09:53

Slika

Transport and Traffic Business Days 2016

„Tvoji dani, tvoja budućnost!“


Savez studenata Saobraćajnog fakulteta (SSSF) nastao je 1996. godine kao samostalna, interesna, društvena organizacija čiji su ciljevi usmereni ka poboljšanju standarda studenata, kvalitetnijoj nastavi, efikasnijem naučno-obrazovnom sistemu. Radi ostvarivanja svojih ciljeva i zadataka, SSSF sarađuje sa svim studentskim organizacijama kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Nekoliko godina zaredom, Savez Saobraćajnog fakulteta organizuje sajam zapošljavanja i praksi, Transport and Traffic Business Days, sa ciljem da se studentima završnih godina omogući zaposlenje i razvoj profesionalnih karijera u kompanijama iz oblasti saobraćaja, logistike, telekomunikacije i transporta, koje posluju u našoj zemlji kao i sticanje znanja koje će im biti neophodno u radnom okruženju.

Projekat će biti održan 21. i 22. marta 2016. godine na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu.

Tokom dvodnevnog programa, održaće se kratke prezentacije svih kompanija učesnica kao priprema za Case Study, koji ove godine prvi put organizujemo, jer želimo da pružimo priliku studentima da pokažu svoje stečeno znanje u rešavanju problema/zadatka koje kompanije budu zadale.

Naš zadatak je da osim primarnog cilja koji se odnosi na zaposlenost mladih inženjera, poboljšamo saradnju Saobraćajnog fakulteta i ostalih privrednih institucija, kao i da promovišemo pozitivne vrednosti ove visokošolske ustanove radi pronalaženja budućih saobraćajnih stručnjaka.

Povratak na “Akcije/Događaji”

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost